-
Економте з розумом
Високоякісні інгредієнти та найсучасніші технології створюють морозиво для гурманів. Як зручно, що MOVIGEAR® зменшує споживання енергії на 20%.
-
3 машини для морозива по 2 ємності кожна: глянцевий «дванадцятициліндровий двигун»
… ідеально керується 12 MOVIGEAR®: ось як Маестро Баллабені знову і знову створює чудові смаки морозива.
-
Тут стає тісно
... але він підходить для MOVIGEAR®. Тихий, компактний, високоефективний, швидкий в установці: ви можете впевнено зосередитися на створенні нових видів морозива.
Кожен вид морозива відрізняється консистенцією. Сорбет містить в основному воду. Морозиво на основі молока - це кремова суміш молока, води та яєць. Це робить приводи мішалок із великим діапазоном обертів надзвичайно важливими для машин з виробництва морозива. Залежно від консистенції кожен смак морозива потребує власного режиму перемішування. Звичайно, з регулюванням швидкості. Ми зібрали ідеальне рішення з мехатронними приводами MOVIGEAR® і контролером MOVI-PLC®.
Короткий огляд проекту
Застосовані компоненти та рішення
Джорджіо Баллабені, старший бос Ballabeni Icecream, «у пошуках найкращого морозива у світі».
Ми ніколи не хотіли погоджуватися на компроміс і продавати його, лише якщо нам самим подобається смак.
У нашій майстерні лише одна стіна не скляна. Кожен може спостерігати, як ручна суміш для морозива готується, а потім відразу ж закінчується на прилавку для охолодженого задоволення.
Проект в деталях
Яке твоє улюблене морозиво? Шоколадно-імбирние, кава-латте чи фісташково-м'ятне? Чи точніше сорбет із гучною назвою, як-от лимонно-базиліковий, грушево-ананасовий чи сливовий торт?
Ви навряд чи можете вирішити. На додаток до креативних комбінацій морозива для виразного смаку, складна спеціальна технологія приводу забезпечує бажану кремову консистенцію для кожного виду морозива на мюнхенській фабриці морозива Джорджіо Баллабені.
У той же час майстер Gelato також відданий захисту навколишнього середовища. Його морозиво поставляється в компостованих паперових стаканчиках з такими ж маленькими пластиковими ложечками. Зрозуміло, що для нього важливо, щоб обладнання в його майстерні та машини для виробництва морозива були максимально енергоефективними.
Завдяки нашим системам мехатронного приводу MOVIGEAR® , контролеру руху та логіки MOVI-PLC® advanced, різні види морозива завжди ідеально перемішуються і в кінці виходять чудово кремовими. І все це з надзвичайно низьким споживанням енергії завдяки високоефективній технології приводу.
Все ідеально інтегровано в три машини для морозива з чотирма контейнерами типу «Ideatre» виробництва Carpigiani. Ці 12 багатофункціональних контейнерів – Баллабені ніжно називає їх «Мій дванадцятициліндровий двигун» – керуються комп’ютером для охолодження, нагрівання та перемішування. Близько 90 тонн енергоефективного виробництва кульок морозива на рік радують захоплених покупців.
Морозиво Ballabeni – «З гордістю зроблено вручну в Мюнхені»
Близько дванадцяти років тому гастроном Джорджіо Баллабені з Падуї відкрив свій бізнес з виробництва морозива, дотримуючись основних принципів кухні для гурманів.
Виробник машини для морозива Carpigiani
У 1945 році брати Бруто та Поеріо Карпігіані відкрили свій невеликий бізнес у Болоньї, і сьогодні Carpigiani-ALI S.p.A. постачає продукцію клієнтам у більш ніж 100 країнах. Згідно з їх власною заявою, виробник машини для морозива є лідером ринку в галузі машинобудування для кустарного виробництва морозива. Крім того, компанія керує "Університетом Джелато", щоб запропонувати комплексне навчання новим виробникам морозива.